Дъщерна компания на Coca-Cola дава $100 хиляди на човека, който издържи една година без смартфон

12
4993

Според последни изследвания, зависимостта от смартфоните вече е на нивото на наркотичната зависимост и в някои държави започна да достига тревожни нива. Компанията Vitamin Water, която е дъщерна на Coca-Cola и произвежда витамини, обяви че ще даде $100 000 на жител на САЩ, който издържи една календарна година – всичките 365 дни без смартфон.

За участие в този интересен конкурс все пак е необходим смартфон. В официалния акаунт на Vitamin Water в Twitter или Instagram трябва да се изпрати снимка на потребителя и с няколко изречения да се обясни, защо той иска да остави смартфона за една година и какво ще прави през освободилото се по този начин време. Трябва да бъдат включени и хаштаговете #nophoneforayear и #contest. Заявките се приемат до 8 януари 2019 година. Всеки потребител има право да направи 4 опита за участие.

Vitamin Water ще избере един от регистриралите се потребители, който ще трябва за една година да остави съвременния си телефон. За да може да провежда телефонни разговори, на потребителя ще бъде даден обикновен мобилен телефон с бутони, произведен през 1996 година.

За да не се допусне участникът в конкурса все пак да използва смартфон, той редовно ще трябва да преминава през детектора на лъжата и е възможно да изпусне немалките $100 000.

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
11 Коментари
1 Отговори на коментарите
12 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
азз
азз

Жалко, че е само за САЩ.

Мирослав
Мирослав

И аз бих го оставил една година за толкова пари.

Anonimous
Anonimous

това е “само за мен” 😀

Димитър
Димитър

За толкова пари не за година, а за 10 ще го откажа

Фен на БМВ
Фен на БМВ

6-7 месеца бях без смартфон, след като моя се развали. Нито се разболях, нито умрях. Вярно, че има хора които са все на телефона…

яхану
яхану

За 1г. ще си нося един таблет с мен и съм готов.

Преминаващ
Преминаващ

Да ми осигурят пълен пансион на Хаваите с 6 менекенки (7-я ден и дедо Боже почива) и няма да се сетя за какъвто и да е телефон и интернет не 1, ами 5 години !
п.п … Егати и будалите са тия американци !!! Не знаят как да живеят … ?

Ибн ебн Ал Хамил
Ибн ебн Ал Хамил

Уловката е “на човека, който издържи една година без смартфон”. Те ще са много, но наградата ще е една

Мистър Йес
Мистър Йес

Аз и за 200 долара ще се откажа от смартфона и ще си извадя от шкафа любимия Sony Ericsson K550i, който ползвах от 2008 до 2017 година.

r166
r166

Ех, че се прецака батерията на стария ми телефон Сони J70…

Capitalismus, #MAGA
Capitalismus, #MAGA

Дъщерна компания на монсанто дава цяла държава на човекът, който не си е купувал картофи цял живот и сам си ги е садял. Може и #Тиква да яде, ама не се знае.