fbpx
1.8 C
София

Европейската цена на Sony Xperia ZR ще бъде около 400 евро

Най-четени

След премиерата на водоустойчивия смартфон Sony Xperia ZR основният въпрос – цената на устройството – остана неразкрит. Въпреки това, благодарение на усилията на различни източници и тази информацията вече не е тайна.

Тематичният ресурс Xperia blog съобщава, че, за съжаление, Sony няма да продава апарата във всички европейски страни. В списъка на тези, които ще получат Xperia ZR, са белгийците, датчаните, шведите и холандците. В Холандия смартфонът ще бъде на разположение през юли и ще струва 479 евро. Възможно е към момента на стартиране на продажбите тази стойност да бъде понижена.

Към това предположение ни навеждат данните за конкурса, обявен от Sony Mobile в социалната мрежа Facebook. Според тях, цената на голямата награда – именно Xperia ZR – „е приблизително 400 евро“. А тази сума е напълно приемлива, като се има предвид, че флагманът Xperia Z се продава в Европа за около 530-550 евро.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини