„Единствено иновации“ е мотото на голямата презентация на iPhone 11 през месец септември

9
1442

Apple изпрати до медиите покани за голямата презентация на айфоните от следващо поколение. Новите iPhone 11 ще бъдат представени на 10 септември тази година в театъра „Стив Джобс“, разположен в Apple Park.

Очакванията са тази година Apple да представи три нови модела iPhone, които ще се наричат Phone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max. Според появилата се неофициална информация най-опростеният модел ще има 6,1-инчов IPS дисплей, а другите два смартфона ще бъдат оборудвани с OLED дисплеи с размер на диагонала 5,8 и 6,5 инча.

В новите телефони на Apple няма да има 3D Touch, но остава тактилната обратна връзка (като при iPhone XR) и е подобрена е работата на скенера Face ID на човешкото лице. Новите айфони се базират на процесора A13 с интегрирания нов копроцесор AMX, предназначен за специализирани задачи, като например защитата на данните. По-плътното разположение на компонентите е дало възможност на Apple да постави акумулаторни батерии с по-голям капацитет и по-големи камери с няколко оптични сензори.

Не се очаква анонса на нови модели iPad и MacBook, дори и вече да са готови. Apple традиционно ги представя на отделна презентация, няколко седмици след представянето на новите iPhone.

На 10 септември се очаква излизането на операционната система iOS 13. Корпорацията от Купертино вече представи няколко бета версии и започна тестовете на iOS 13.1.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Гнуцорел
Гнуцорел

Значи, да ми загънат у вестник за у дома, по 3 бройки от всеки модел, нема начин да не си купя, просто няма!!!

Гоше
Гоше

Единствено анимации.

жик-так
жик-так

„иновации“ и Епъл… хаха

Иво
Иво

Нищо иновативно няма, а цената винаги висока както всички знаем.

Don
Don

Абълката последните 6-7 години са много далече от иновации..

TGR
TGR

Тези са като кифлите, които ги ползват.
Дизайн отвън, кухи вътре, ама всички ни заглеждат.
Иновации…. да бе да. По скоро естетика евентуално.

Бахти
Бахти

Иновация и изгнила ябълка в едно изречение… Мдааа 1-ви Април е доста подранил… 🙂 🙂 🙂

Бахти
Бахти

Ай честитУ на фсички оФце:

iPhone 11, iPhone 11 Pro, and iPhone 11 Pro Max have all their specs seemingly leaked – https://www.gsmarena.com/iphone_11_iphone_11_pro_and_iphone_11_pro_max_have_all_their_specs_seemingly_leaked-news-38965.php

Технолог
Технолог

Браво. Добре че Епъл пускат най-накрая новия АйФон за да могат вече да бъдат признати за иновации толкова технологии използвани от другите производители на смартфони от години .

Мухахаха … А презентацията ще се извърши в ТЕАТЪРА „Стив Джобс“, разположен в Apple Amusement Park.