Първата среща от Световното по футбол 2018 отмина, но все още можем да почувстваме страстта на играчите, да се докоснем до техния боен дух и отборна работа.

Да, за да успеем, трябва да работим и да се борим заедно. Екипът специалисти на OUKITEL е положил големи усилия за да осигури високото качество на продукцията на компанията. Тази година OUKITEL малко се забави със своите нови смартфони, като причината е, че иска да направи перфектен всеки от тях. На най-новия K7 с мощна 10 000 mAh батерия специалистите отделиха особено много внимание. Смартфонът K7 трябва да излезе на пазара на 19 юни и нека погледнем какво мисли екипът за своята работа:

OUKITEL започна да работи върху този смартфон още от 2017 година. За да гарантира високото качество и производителността на устройството, OUKITEL се фокусира върху симулирането на ежедневното използване на смартфона от потребителите. Използвани са стандартните тестове: изпускане, натиск, висока и ниска температура и други. Отделно, OUKITEL сформира специален екип от над 100 служителя за тестване на устройството и за получаване на обратна връзка от ежедневното използване на смартфона.

Смартфонът комбинира мощна 10 000 mAh батерия и бързо зареждане. Тези фактори биха могли да застрашат технологичния живот на батерията, особено ако се случи тя да се зарежда няколко пъти на ден. При K7 това е невъзможно, понеже са направени най-подробни тестове на качеството, тестван е животът на батерията, направени са екологични тестове, проверени са характеристиките и възможностите.

Ние вярваме, че след тези твърде строги и твърди тестове K7 няма да ви подведе. На 19 юни започват глобалните предварителни продажби на OUKITEL K7 със съдействието на интернет магазина Banggood. Всеки има шанс да получи безплатно новия смартфон. Всеки ден можете да направите по два опита. Но ако не ви се чака, можете да използвате електронния купон BG618K7 за да получите отстъпка от $30. Вижте подробностите в официалния сайт на Banggood.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари