„Екранът на смъртта“ се появи и при Windows Phone 8

5
18

Експертът от компания F-Secure, Mikko Hypponen, публикува в своя Twitter акаунт снимка на смартфон, работещ под управлението на Windows Phone. В този случай необичаен, вероятно, се явява не самият факт за наличие на грешка, а това, че системата предлага да се постави инсталационен диск в устройството и да се рестартира компютъра.

В много хора е възможно да възникнат съмнения относно автентичността на изображенията, но до такова съобщение са „достигнали“ и други потребителите на Windows Phone, също публикували подобни снимки.

Според изданието WMPoweruser, грешката е рядкост, но е напълно реална и може да „посети“ всеки притежател на апарат, работещ под новата мобилна операционна система на Microsoft.

Според някои съобщения, дори и техническата поддръжка на Windows Phone е потвърдила (или най-малкото, не е опровергала) възможността за поява на грешката.

Като цяло, обикновеният потребител едва ли ще види подобен текст – при възникналите случаи е бил направен неуспешен опит за модифициране на софтуера.

А ако някой все още е имал съмнения, дали Windows Phone 8 е изграден върху NT ядрото, то това би трябвало да е достатъчно доказателство.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари