Експерти анализираха колко добър е наскоро излезлия смартфон Huawei P20 Pro (виж подробното ревю). Заедно с предимствата си, той има и недостатъци. Става дума за дизайна на предния панел, липсата на безжично зареждане, жак за слушалки и възможността за активиране на стабилизация в режим на снимане на 4К-видео.

Компанията Huawei не е новак в разработването на стилни смартфони. При създаването на P20 Pro, производителя е решил да разчита на модата. На обратната страна градиента изглежда много красив, но експертите са уверени, че предния панел има по-голямо значение за потребителите.

Безжичното зареждане – възможност, предоставяна в смартфоните от топ ниво вече няколко години. На специалистите им изглежда странно, че в устройство, чиято цена е 1000 долара, то не присъства.

Експертите обаче похвалиха камерата на флагмана. Някои смятат, че Huawei P20 Pro в това отношение няма равен. Устройството бе наречено „потресаващ видео шутър“, но в хода на проведените тестове се оказа, че при 4К – заснемане, няма функция за стабилизация. Между другото, конкурентите на китайския разработчик разбира се са добавили тази опция в своите устройства.

Вече много потребители осъзнаха, че ерата на жичните слушалки наближава своя край, но останаха и такива, които все още не могат да се откажат от тях. Ако някой планира да си купи новия флагман на Huawei, то трябва да знае, че жакът за слушалки липсва. В същото време, компаниите Samsung и LG все още използват този жак за слушалки в своите устройства.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
6 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
7 Автори на коментарите
GalaxyNote8KingБиткойн = Балон = ПирамидаВече не съм роботflyМартин Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Липсата на аудио жак е плюс, а не минус.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Я да попитам тия дето са ми набичили минусите, ако може да се аргументирате? Какви точно са предимствата на жака пред C-порта. Напомням че всеки телефон идва с преходник. Може би технологията е по-добра? Вади по-добър звук? Заема по-малко място?

fly
fly

Млъквай кретен.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Както и очаквах. 24 часа по-късно нито един аргумент, но продължавате да бичите минусите.

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

Слушай сега мърморко не си компетентен плюсовете на отделния 3.5мм порт са големи- първо при наличен само Си порт ти не може да слушаш музика и зареждаш телефона освен ако не си купиш донгъл с два порта аха дълга и широка и 2ро, което е неизбежно за хората, които използват ежедневно слушалки самият Си порт има определен брой включвания и изключвания, а с това, че трябва да се използва и за слушалките употребата му става двойно по голяма износването е ДВОЙНО ето за това Самсунг не го премахват

Петя Димитрова
Петя Димитрова

Вие се радвайте че всяка година Китай произвежда всякакви телефони със който вие после се кефите марки телефони като например Samsung и Huawei и още много подобни марки .

Мартин
Мартин

Не разбрах

Вече не съм робот
Вече не съм робот

Папка аутизъм…

spirit4o
spirit4o

Основният недостатък е… цената,всичко друго е дребнавост.