В камерите на смартфоните вече се използват толкова добри технологии, че тяхното използване става все по-често. Качеството което те предлагат вече е толкова добро, че смартфоните успешно могат да се използват за запис на професионално изглеждащи видеоклипове.

Камерите на смартфоните се доближават все повече до традиционните камери, но имат свои проблеми. Най-забележим е стабилизацията на изображението. И действително, няма смисъл от видео със страхотни кадри, което се тресе. Разбира се, подобно на DSLR фотоапаратите, за смартфоните също се предлагат редица инструменти, които рязко намаляват нестабилните кадри. Едни от най-полезните устройства от подобен тип са ръчните стабилизатори на изображения. Електронният магазин Tomtop предлага два подобни стабилизатора с голямо намаление при използване на електронни талони.

Zhiyun-Tech Smooth-Q

Това е ръчен стабилизатор на изображения, специално предназначен за смартфони, който предлага редица специфични функции за мобилните телефони. Това е например USB портът, който дава възможност за зареждане на батерията по време на запис. Или например приложението ZY (може да бъде изтеглено от магазина Google Play), което позволява отдалечено подаване на командите, както и получаването на актуализации и настройки на графиката.

Този стабилизатор е съвместим с широк спектър смартфони, тежащи от 70 до 220 грама. Стабилизаторът има собствена батерия, осигуряваща непрекъсната работа в продължение на 12 часа. Устройството предлага редица допълнителни функции, като например бърз преход от хоризонтален към вертикален режим, разпознаване на човешки лица, панорамен режи и други.

Най-доброто от всичко е цената, понеже повечето ритейлъри предлагат стабилизатора Zhiyun-Tech Smooth-Q при цена едва $139. Тази цена е сама по себе си е чудесна, но Tomtop предлага код за отстъпка, с който цената намалява с немалките $35 и по този начин крайната цена става само $104.

Код на купона: YYMZHIYUN
Купете с намаление стабилизатора Zhiyun-Tech Smooth-Q

3-осовият ръчен стабилизатор FeiyuTech SPG

Втората опция, която си струва да бъде проверена, е 3-осовият FeiyuTech SPG. Този модел е добре замислен и също предлага редица допълнителни функции. Това са вградената батерия, осигуряваща до 7 часа автономна работа, както и специализираното приложение Feiyu ON, което може да бъде взето от Google Play. Приложението позволява отдалечено управление на стабилизатора и смартфона. Налични са функции за разпознаване на човешки лица, панорамен режим, таймер, мащабиране и други.

Що се отнася до цената, онлайн магазините предлагат ръчния стабилизатор Feiyu ON SPG при цена $199. Но Tomtop предлага устройството при цена само $149, а ако използвате специалния код, тази цена пада с още $45 до едва $104.

Код на купона: YYMFEIYU
Купете с голямо намаление стабилизатора FeiyuTech SPG

Посетете официалния сайт на Tompop.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари