Ето какво ще ви помогне, ако сте забравили паролата за iPhone

3
1140

Навярно имате някои от по-новите модели iPhone на Apple, в който личната информация е защитена с пръстов отпечатък, парола, PIN код или с вашето сканирано лице. И след като се събуждате след бурно парти разбирате, че сте забравили паролата, PIN кода, а Face ID не ви разпознава. Ситуацията е твърде неприятна, понеже вече няма достъп до контактите и телефоните, до снимките и клиповете. В тези случаи потребителите на iPhone обикновено изпадат в паника и си мислят, че достъпа до телефона е завинаги изгубен.

Но ситуацията не е чак толкова лоша, както би могла да се стори на обикновеният iPhone потребител. На пазара се предлагат чудесни програми, които могат да отключат смартфона без парола. Има и други предложения за отключване без парола, които са наистина добри А това означава, че можете да получите достъп до телефона, дори и да не знаете кода. Изглежда невероятно, но е истина.

Една от тези програми е iMyFone LockWiper remove iPhone passcode. Характерна черта на този инструмент е неговият изключително дружелюбен интерфейс, благодарение на който независимо от нивото на вашите технически познания, с лекота можете да използвате iMyFone LockWiper. Освен това, програмата е съвместима с всички версии на iPhone и iOS, дори и с най-новите iPhone X и iOS 11.4.

iMyFone LockWiper е програма за десктоп компютри и лаптопи, като може да бъде изтеглена безплатно от сайта на производителя. Предлагат се безплатна и платена версия, като възможностите на безплатната са достатъчни, за да прецените, дали да си купите платената версия за отключването на 5 iOS устройства.

Приложението може да подбере паролите както с 4, така и с 6 знака. А ако сте се отчаяли и не знаете какво да направите, понеже екранът на iPhone не се включва или се вижда само думата Disabled, то LockWiper ще ви помогне. Нека да разгледаме как работи този софтуерен инструмент.

Първо, приложението трябва да е изтеглено и стартирано в компютъра. След това iPhone трябва да бъде включен към компютърната система чрез USB кабел. След стартирането на програмата и включването на iPhone, работата може да започне. Премахването на паролата на iPhone с помощта на iMyFone LockWiper става по следния начин:

  • Изберете модела на вашия iPhone от настройките:
  • Изчакайте докато не бъде избрана правилната версия на iOS, а след това кликнете върху Download
  • След приключване на изтеглянето кликнете върху Start Unlock

В текстовото поле въведете 000000 и изчакайте

Програмата работи изключително бързо. Обикновено за получаване на достъпа до iPhone са необходими само няколко минути. От потребителя се изисква само да следва съвсем опростените илюстрации с инструкции. Всичко става само с няколко клика на мишката. Интерфейсът е съвсем опростен и е удобен дори и за най-начинаещия потребител

Съвсем същото е и ако не знаете как да нулирате iPad без парола Всичко е съвсем лесно и интуитивно:

iMyFone LockWiper може да подбира кода, който се използва като парола, да изтрива паролата, да премахва защитата чрез графичен ключ, да нулира Face ID и Touch ID. Програмата е съвместима с  iOS 11.3 и със смартфоните iPhone 8, 8 Plus и iPhone X.

Ето основните пет причини, поради които iMyFone LockWiper ще ви свърши отлична работа: забравили сте паролата, екранът на устройството е счупен, а сензорите не работят добре, телефонът е блокиран след няколко грешни въвеждания на паролата, паролата е сменена от някой друг – например, от вашето дете.

За да бъде успешно отключен iPhone, телефонът трябва да бъде включен към компютъра, да се влезе в DFU режима, да се изчака зареждането на необходимата информация и да с кликне върху бутона „Отключване“. Всичко е наистина много лесно. Важно е да отбележим, че отключването с помощта на iMyFone LockWiper не нарушава гаранцията на iPhone и не премахва личните данни от неговата памет.

Забележка: при избиране на опцията за изтриване на паролата, всички данни от iOS устройството ще бъдат изтрити, а операционната система ще бъде обновена до най-новата версия. Но всички необходими данни могат да бъдат прехвърлени в компютъра или таблета. А ако вашата информация вече е в електронния облак на Apple, няма от какво да се безпокоите.

В крайна сметка iMyFone LockWiper е един перфектен програмен инструмент, който ще ви измъкне от някои твърде неприятни ситуации. Програмата е бърза и безопасна, не изисква много ресурси и много добре се справя с отключването на iPhone.

А ако сте скептични към възможностите на iMyFone LockWiper, винаги можете да пробвате безплатната версия и да разберете дали този софтуер е подходящ за вас и ще ви свърши работа.

Приложението iMyFone LockWiper е с цена $69,95, а на читателите на Kaldata се предлага купон с код F487SA, използването на който намалява цената до само $29,95 (Windows и Mac, една година).

Допълнения от производителя:

  • iMyFone LockWiper е съвместим с всички версии на iOS, но може да отключва само активирани мобилни устройства. Производителят предлага и актуално ръководство за използването на приложението
  • Ако устройството използва операционната система iOS 11.4 или по-нова, за да се отключи Apple ID, трябва да бъде активирана двуфакторната автентификация
  • Ако мобилното устройство работи с версиите на iOS от iOS 10.2 до 11.4 с активиран Find My [Device], можете да отключите Apple ID без загуба на данни

Да допълним, че iMyFone LockWiper е подходяща за отключване и на почти всякакви Android смартфони. Програмата може да отключи над 6000 Android устройства – смартфони и таблети, включително и работещите под управлението на Android 10. Наистина полезен софтуерен инструмент, който може да спести някои твърде неприятни моменти.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари