Тази седмица OUKITEL обяви първите глобални продажби на своя безрамков смартфон OUKITEL MIX 2. След дълъг период на тестове и корекции, OUKITEL е вече готов със софтуера. Производителят публикува кратък клип, който демонстрира бързата и гладка работа на разнообразните функции, като и високопроизводителната работа на мобилното устройство.

За получаване на по-цялостно впечатление от работата на новия OUKITEL MIX 2, видеото го сравнява с XIAOMI MIX 2. Двата смартфона изглеждат еднакво отпред: 5,99-инчов 18:9 безрамков екран, в който предната камера е разположена в долния десен ъгъл. Но задният панел е различен. Използван е по-различен материал, който отразява светлината по друг начин. Но трябва да кажем, че и двата смартфона са много красиви и са удобни за използване с една ръка.

OUKITEL MIX 2 работи под управлението на ОС Android 7.0 и се продава с тъмна и студена тема на интерфейса, докато XIAOMI MIX 2 има топли цветове. Видеото сравнява интерфейса, настройките, спецификациите, скоростта на стартиране на приложенията, визуалните ефекти, фото и видео възможностите, работата на жироскопа и т.н. XIAOMI MIX 2 работи много добре, а OUKITEL MIX 2 не е много по-назад.

Първите глобални продажби на OUKITEL MIX 2 стартираха в Gearbest на 27 ноември, а рекламният период ще продължи до 4 декември, като през това време цената на смартфона е $269,99. Но с електронния купон с код OukMIX2 получавате $40 отстъпка и можете да го закупите за $229,99. Всички подробности са публикувани в официалния уебсайт на OUKITEL.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари