OUKITEL в началото на месец март представи водоустойчивия смартфон WP5000 със защита от клас IP68. А сега телефонът излиза на пазара.

От 17 до 24 април в няколко онлайн магазина ще протекат предварителните продажби на смартфона OUKITEL WP5000. Устройството може да се вземе от Banggood само за $269,99. В същото време можем да видим първото видео, показващо разопаковането на този интересен смартфон. Досега само чувахме „Мощна батерия“, „Чувствителна камера“, „Тънък корпус“ и други подобни. Нека да видим как наистина изглежда този телефон.

Новият WP5000 е опакован доста деликатно. Дизайнът е много елегантен: бял фон със сребристи орнаменти, показващи бранда OUKITEL, името на модела и знака IP68. Когато капакът се отвори, WP5000 незабавно се появява пред очите.

Комплектът включва опаковъчната кутия, ръководството на потребителя, 9V/2A зарядно, USB кабел, гаранционна карта, щифт за изваждане на SIM картата. Аксесоарите са опаковани в малки кутийки като подаръци и разположени около кутията създават усещане за празнична церемония.

В OUKITEL WP5000 са вложени много усилия, за да се получи красив и удобен смартфон. Съчетани са метална рама с нежна и твърда пластмаса, осигуряваща защита от капки, вода и прах. OUKITEL проведе редица задълбочени тестове: падане от високо, удряне в купето по време на автомобилна катастрофа, използване под водата, замразяване в лед, тест чрез огън и т.н. WP5000 оцеля след всичко това, без никакви повреди или щети.

Телефонът има не само красив външен вид, но е и много удобен в ръката. WP5000 изглежда съвсем тънък в сравнение с другите смартфони със защита от подобен клас. Когато го вземете в ръка, ще почувствате, че сякаш е част от нея.

WP5000 работи с две nano SIM карти, а вместо едната SIM, може да бъде поставена карта памет. Използва се оригинален Google Android 7.1.1, работещ много гладко и стабилно. Използва се процесора MediaTek Helio P25 с тактова честота 2,5 GHz и интегрирания графичен ускорител T880 с работна честота 900 MHz. Иконките са съвсем лесни за използване, а инсталираните 6 GB оперативна памет помагат за гладкото изпълнение на приложенията и при многозадачната работа. Основната камера е двойна с резолюция 16 МР (21 МР с интерполация) плюс 5 МР сензор, нещо което почти никога не се среща при смартфоните със защита от подобен клас. Снимките на WP5000 са съвсем чисти и ясни. Телефонът има скенер за пръстови отпечатъци и функция за разпознаване на лицето, както и поддръжка на жестове, а това го прави много удобен за ежедневна работа.

Цената на смартфона OUKITEL WP5000 в $299,99, но при първата вълна на предварителни продажби се предлага за $269,99 в магазините banggood, dx.com и aliexpress. Посетете сайта на производителя за да научите още подробности.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за