Ето как TechRax провери дали червеният iPhone 7 издържа на огън

0
499

Вглеждайки се в експериментите на някои блогъри с устройствата на Apple, понякога се учудваме, как тези хора успяват толкова бързо да закупят подобно скъпо и дефицитно устройство, което да тестват по най-странен начин.

Но тези зрелища събират много гледания, понеже едва ли някой ще неправи нещо подобно със своя смартфон. Този път експериментаторите решиха да проверят устойчивостта на iPhone 7 на огън.

При този експеримент бе подпален новия червен iPhone 7 – същият, който към днешен ден не е лесно да се намери. Твърди се, че този смартфон е огнеупорен, но никой не искаше да провери. Но това не важи за създателите на проекта TechRax.

Червената „седмица“ бе обилно полята със запалителна течност, а след това върху нея бе хвърлена кибритена клечка. След седем секунди огънят угасва.

След проверката на всички функции се оказа, че смартфонът работи без проблем, а огънят не е повредил нито корпуса, нито дисплея, а червеният iPhone изглежда съвсем като нов.

Експериментите от подобен тип се провеждат на собствена отговорност и могат да станат причина за загуба на гаранцията. Естествено, това не смущава създателите на подобни видеа. Само за няколко дни клипът със запалването а червения iPhone 7 бе видян от над един милион души.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари