Съвсем наскоро OUKITEL обяви пред медиите своя нов смартфон и го позиционира като мобилен телефон за бизнеса. Потребителите скоро ще могат да закупят K3 и да подобрят своя имидж.

Новият смартфон е характерен не само с красивия си дизайн в бизнес стил, но е оборудван и с мощна батерия. Тази седмица OUKITEL публикува видео с тест за консумацията на OUKITEL K3. Вижте клипа по-долу, за да разберете, колко точно електрическа енергия се изразходва при гледането на пълнометражен филм при резолюция 1080р.

OUKITEL K3 разполага с 6000 mAh батерия и е налична специална оптимизация за по-дълга автономна работа. Тестовете са проведени с показването на филма „Капитан Америка“ при 100% заредена батерия. Разбира се, тествано е при максимален звук и максимална яркост на екрана. Дисплеят е компонентът, консумиращ на-много енергия и ако неговата яркост бъде намалена, консумацията ще бъде по-ниска.

По време на видеото са направени контролни измервания. След 30 минути зарядът на батерията е спаднал с 3%. След 1 час, батерията е на ниво 94%. След 2 часа от филма, батерията е изтощена едва до 87%. Филмът свършва след 2 часа и 16 минути, след което са консумирани 15% от батерията и са останали 85%. Според тези тестове, при максимална консумация на енергия (най-ярък екран и най-силен звук), могат да се гледат 15 часа филми. При каквито и да са други настройки на звука и яркостта, това време ще бъде по-голямо.

OUKITEL K3 крие и други изненади: две двойни 16 MP камери на предния и задния панел, мощен 8-ядрен процесор, 4 GB оперативна памет, 64 GB вградена памет, 5,5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела и т.н., което предполага, че OUKITEL K3 е един скъп смартфон.

Смартфонът OUKITEL K3 бе представен съвсем наскоро, а цената му е едва $139,99. Проверявайте периодично за наличност в сайта на OUKITEL.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари