Ето така изглежда странния дизайн на блокчейн смартфона Finney, подкрепен от Лионел Меси

1
831
Телефонът Finney от Sirin Labs е устройство, тясно свързано с блокчейн и криптовалутите, която има голям шанс да бъде пълна с измама, но по някакъв начин компанията е накарала Лионел Меси да го подкрепи.
Сега Sirin Labs показва за първи път външния дизайн на Finney и за пореден път той изглежда странно. На пръв поглед устройството изглежда доста нормално, докато не осъзнаете, че телефонът има горни и долни рамки, но все още добавя прорез, за да побере предната камера. След това на гърба има плъзгащ се панел, който показва втори екран, но какво точно ще направи той е все още малко неясно.

Основната идея е, че той ще бъде част от сигурните крипто транзакции, но разбира се, всяка идея като тази, идваща от непотвърден източник, има тенденция да съдържа доста измислици и не толкова истинско съдържание.

Sirin Labs разполага с лъскав видеоклип от 13 секунди на устройството, а неговият канал в YouTube има и 18-минутен видеоклип, показващ дизайна на телефона по различни начини, но може да забележите, че нито един видеоклип не показва включен апарата. Изненадващо, въпреки че Sirin Labs събра 158 милиона долара финансиране, компанията дори не можеше да покаже софтуера във видеото. В разширения видеоклип има кратък кадър на екран, свързан с дънна платка, но това е всичко.

Крайната цел на Finney е да работи с персонализирана версия на Android 8.1, допълнена с „децентрализиран магазин за приложения“, което ни дава тревожно усещане, че това означава, че или почти няма да има нормални приложения, или ще видим приложения, пълни със злонамерен софтуер. Извън това, устройството изглежда доста здраво построено със Snapdragon 845, 6GB RAM, 128GB място за съхранение, 12-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера, 6-инчов дисплей и 3,280mAh батерия. Всичко за само 1000 долара … или всъщност колкото и SRN криптомонети да правят 1000 долара в момента на обработката на плащането.

Sirin Labs планира да започне доставка през ноември, така че със сигурност ще видим телефона отново, за да научим как се развива всичко това.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Sag Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Sag
Sag

показва за първи път външния дизайн на Finney и за пореден път той изглежда странно