Жестоки краш-тестове на Samsung Galaxy S5

1
27

Момчетата от TechSmartt се прославиха със своите интересни тестове на различни мобилни устройства. Особено зрелищни са краш-тестовете на най-добрите флагмански решения на известни компании, като например Samsung.

Навярно всички си спомнят, как южнокорейският технологичен гигант акцентираше върху добрата защита на смартфона Galaxy S5 срещу прах и влага, изцяло отговаряща на стандарта IP67. Ето че TechSmartt решиха да проверят тази защита по свой начин: те потопиха изцяло този смартфон в басейн, но коронният краш-тест на устройството е автоматичната пералня, в която смартфонът преминава няколко цикъла на изпиране в барабана на машината.

За голямо учудване, апаратът твърдо издържал тежките изпитания и продължил да функционира съвсем нормално и без никакви проблеми.

Следващият, да го наречем, краш-тест е по-бърз и по-жесток. Това е тестът с чука. Съвсем предвидимо, смартфонът не можа да издържи много дълго, но напълно достатъчно. Едва при третия удар, върху устройството се появяват първите пукнатини. След това авторът на това видео явно е решил да тества и здравината на корпуса и вече знае нещо много важно: в никакъв случай не разбивайте смартфоните Galaxy S5 с чук.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
djagi
djagi

Втория е пълен идиот…