„Живи“ снимки на смартфоните ZTE Grand S Flex и Blade G

0
42

Френският ресурс Frandroid, посветен на Android-устройствата, публикува снимки на двата очакващи своето анонсиране смартфона – ZTE Grand S Flex и Blade G. Първият от тях е наследник на фаблета (хибрид между смартфон и таблет) ZTE Grand S, анонса на който се проведе по-рано тази година на CES 2013, а вторият ще замени смартфона ZTE Blade.


ZTE Grand S спечели през януари титлата най-тънкия смартфон в света, но за сметка на това хората изразиха своите критики във връзка с малкия капацитет на батерията, който е 1780 мАч. Той явно не е достатъчен за да се гарантира дълъг живот на устройствата с подобни характеристики и голям екран. В Grand S Flex този проблем вече е коригиран и батерията му е с капацитет от 2300 мАч.


Според информацията на Frandroid, смартфонът Blade G е снабден с 4.5″ сензорен дисплей с резолюция от 854 х 480 пиксела, двуядрен процесор на Qualcomm с работна честота от 1,2 GHz, 512 MB вградена памет и капацитет на батерията от 2000 мАч.

Съдейки по характеристиките на Blade G, той принадлежи към категорията бюджетни устройства. Появата му във Франция се очаква през септември, а за началото на продажбите му в другите региони по света все още няма информация.

Що се отнася до ZTE Blade G, то неговото пускане ще започне през лятото.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари