OUKITEL вече представи новия OUKITEL K6 за Коледа, а доставките на смартфона започват тази седмица. Но предварителните продажби продължават и вместо $269,99, преди настъпването на 2018 година, телефонът може да бъде поръчан при цена $199,99. А сега се появиха нови подробности за камерата на този интересен смартфон.

Мощната SoC Helio P23 осигурява поддръжката на 4 камери. Предната камера за автопортрети е двойна, с резолюция 13+8 мегапиксела и светодиодна фотосветкавица. Основната камера също е двойна, но с резолюция 21+8 мегапиксела, със светлосила F/2,0, фазова система за автоматично фокусиране и по-мощна светодиодна фотосветкавица. Много бързо може да се влезе в режим на заснемане чрез двоен клик на бутона за увеличаване силата на звука при заключен екран. Записът на клипа продължава до следващото двойно натискане на същия бутон. По същия начин се влиза в режима за правене на снимки, но това става чрез двойно натискане на бутона за намаляване на звука. Този смартфон има разпознаване на лицето, което работи както с основните, така и с предните камери.

Според спецификациите, OUKITEL K6 има безрамков дисплей с резолюция 2160х1080 пиксела и съотношение на страните 18:9. Това е и първият смартфон на пазара, с Helio P23. Helio P23 осигурява поддръжката на LPDDR4X памет, 4G VoLTE / ViLTE и е с графика Mali-G71MP2. В съответствие с мощния хардуер, телефонът има 6 GB RAM и 64 GB вградена памет. K6 разполага с мощна 6300 mAh батерия, осигуряваща 3-5 дни автономна работа.

OUKITEL K6 бе представен на Коледа, но при едни и същи смартфони с Helio P23, той предлага най-добри параметри при най-ниска цена. До Нова година Banggood продава смартфона K6 при цена едва $199,99, което е значително по-малко от оригиналната цена $269,99. За повече информация и за поръчки можете да посетите официалния сайт на OUKITEL.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари