Започнаха международните продажби на iPhone 7 и iPhone 7 Plus

0
91

Днес, 16-ти септември, стартираха продажбите на новите смартфони на Apple в държавите от първата вълна. Появиха се и данни, че предварително поръчаните iPhone 7 и iPhone 7 Plus също започват да се появяват в ръцете на потребителите.

 

В зависимост от часовия пояс, смартфоните ще се появят или вече са се появили в Австралия, Австрия, Белгия, Великобритания, Вирджинските острови, Германия, Хонконг, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Канада, Китай, Люксембург, Мексико, Холандия, Нива Зеландия, Норвегия, ОСЕ, Португалия, Пуерто Рико, СИнгапур, САЩ, Тайван, Финландия, Франция, Швеция и Япония.

 

Първите закупили така желания iPhone 7 са петима студенти от Австралия, които са се наредили на опашка от сряда – 14-ти септември. Те искали да си купят гланцово черни iPhone 7 Plus, но за тяхна изненада се оказа, че всички iPhone 7 Plus и iPhone 7 с цвят черен оникс са продадени по предварителни поръчки, преди да бъдат доставени в магазините.

И така, първите хора от опашката на за новите iPhone трябваше да се задоволят с обикновени айфони, а като утеха Apple Store им подари ваучъри на стойност $100, с които могат да пазаруват в магазините на Apple.

Първите предварително поръчани iPhone ще получат жителите на Нова Зеландия, понеже техният ден започва най-рано на планетата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари