Започнаха продажбите на най-скъпия в света смартфон iPhone

4
124

На пазара се появи нов модел смартфон iPhone с цена $16,7 милиона. Дизайнът на тази супер скъпа играчка е разработен по специална поръчка, като корпусът е направен от чисто злато 24 карата.

Най-скъпият в света iPhone 5 си има собствено име – Black Diamond. Пилотният модел е изготвен по поръчка на известен бизнесмен от Хонконг през 2013 година, а ето че от тази година това безумно скъпо устройство се произвежда серийно.

Смартфонът е направен от масивно 24 каратово злато и е инкрустиран с 600 брилянта. Знаменитият логотип във вид на ябълка е направен от още 53 скъпоценни камъка. Екранът на този смартфон е покрит със сапфир и накрая, като връх на показността, ролята на бутона „Home“ се изпълнява от 26 каратов брилянт.

Въпреки организираното серийно производство, всеки поръчан смартфон ще се произвежда индивидуално по специална клиентска поръчка и бъдещите купувачи ще трябва след предплащането да изчакат малко, докато техният личен и много скъп смартфон бъде завършен.

Освен този изключително скъп модел се предлагат и „евтини“ варианти на iPhone 5 без брилянти и скъпоценни камъни. Те са направени само от скъпи метали и тяхната цена е от порядъка на няколко десетки хиляди долари.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

И безплатно неискам такъв боклук.Само най-големия комплексар с нещастно детство би си го купил.

techmaniac
techmaniac

То добре ама от хардуерна гледна точка като не струва… Все едно човек облечен в скъпи дрехи, окичен с ужасно много бижута, но лишен от сиво вещество…

djagi
djagi

Знаете ли колко е меко 24 карата злато?… Този телефон трябва да се носи в кадифена кутийка и да се пипа с ръкавици… Този телефон е практически неизползваем.

dr.dechev
dr.dechev

Според мен тази новина е за сайт, който се занимава с мода или бижутерия 🙂