Започна набирането на средства за физическата клавиатура на Lenovo Moto Z

0
13

Lenovo Moto Z – това е едно от онези устройства, които внесоха в света на смартфоните много интересни и иновативни решения, сред които на преден план разбира се е модулността. Досега за създаването на съответните модули отговаряше Lenovo или партньорите на корпорацията, но нещата вече се промениха.

Не забравяйте, „добрите стари времена“, когато на пазара все още можеше да се намерят смартфони с добра физическа клавиатура. Страхуваме се, че тази епоха с някои изключения отмина безвъзвратно, но е радостна новината, че благодарение на модулността в някои модели смартфони на Lenovo този компонент може да се върне.

В Indiegogo започна набирането на средства за производството на модулна клавиатура тип QWERTY, която малко напомня на аналогичната в Motorola Droid.

Устройството се оценява на 60 долара. Ако проектът получи симпатиите на интернет потребителите, то нейното разпространение може да започне още през втората половина на годината. Към момента На писане На тази новина, концепцията вече е получила 37% финансиране от целевата сума, която общо е сто хиляди долара. До края на събирането остава още месец.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за