Mate 30 Pro е следващият флагман на Huawei и напоследък все по-често се говори за него под формата на слухове и течове на информация. Сега, устройство, което се спряга за Mate 30 Pro, се появи в метрото. Направените снимки разкриват няколко ключови детайла.

На тях виждаме, че телефонът ще има waterfall екран, което значи, че дисплеят ще бъде извит под ъгъл 88 градуса. Huawei ще успеят да пуснат на пазара първия телефон с такъв екран, макар и преди време Oppo да показа прототип.

На гърба на телефона ще има кръгла камера с няколко сензора, но на тези снимки това не се вижда, понеже мястото е прикрито от кейс. От лявата страна на камерата виждаме вертикален отрязък, където ще има сензори. На предната част има по-широк прорез. Там виждаме две камери, които са наредени хоризонтално.

Показаното много се доближава до кейса, който Ice Universe показа преди часове:

Очакваме устройството да пристигне с HiSilicon Kirin 990 чипсет и един от вариантите му да поддържа 5G. Четворната камера ще има 40 мегапиксела разделителна способност. Очаква се да видим поддръжка на 55-ватово бързо зареждане. Сведения в подкрепа на това, че премиерата на устройството ще се случи през септември, биват подкрепени от появата на модел LIO-AL00 на страница на китайския регулатор TENAA. Това е директен сигнал, че пускането на пазара ще бъде в близко бъдеще.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ozzy
Ozzy

За вас няма ли други твлефони?? По колко пъти на ден ще ни облъчвате с Хуйвей?

Симеон
Симеон

ами за айшит ли да четем

ЗНАЕЩ
ЗНАЕЩ

Хуавей е най добрият телефон на земята, мъничко над Самсунг. Ябълките са абсолютен боклук

Даниел Иванов
Даниел Иванов

Тагове : Ice Posidon?
Може би Ice Universe…

Ккк
Ккк

Какво се газирате. Хуявей си плащат за да се говори за тях. Така се продават боклуци.

Пламен
Пламен

Apple нямат пари да си платят, или не искат?

Ккк
Ккк

Ти да не реши, че съм счетоводител на Apple?

115
115

Появил се в метрото 😀 😀 😀