Служителите на американския отдел на Motorola един по един нарочно изпуснаха над 100 флагмански смартфона Moto Z2 Force и по този начин нагледно показаха надеждността на тези мобилни устройства.

Предният панел на смартфона Moto Z2 Force вместо от стъкло е направен от специалната пластмаса с използване на технологията ShatterShield. Производителят специално подчертава, че екранът е по-лесно да се надраска, а да се счупи при падане е на практика невъзможно.

За да бъде доказано това твърдение, служителите на Motorola многократно изпускаха телефоните, след което ги вземаха и показваха, че при падането не са възникнали никакви проблеми.

Същата технология се използва и в екраните на Motorola Moto Z Force, който излезе преди Z2 Force. Продажбите на флагмана започнаха през месец юли тази година. Мобилният телефон има 5,5-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела (плътност 534 ppi), използва осемядрения процесор Snapdragon 835 и разполага с 4 GB оперативна памет. Смартфонът има двойна камера с два фотосензора с резолюция 12 MP с поддръжката на HDR, панорама и възможност за заснемане на 2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@240fps видео. Motorola постави в този телефон както USB Type-C порт, така и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за