За да спаси продажбите на новите iPhone, Apple увеличи отстъпката в trade-in

2
1057

По всичко личи, че проблемите на Apple с продажбите на новите iPhone са наистина сериозни. Първоначално корпорацията възобнови производството на предишния iPhone X, а след това намали цената на iPhone XR в някои страни. А сега увеличи субсидирането по програмата trade-in със $100 наведнъж.

Засега програмата за обмен на стария iPhone с нов чрез доплащане е променена само за САЩ, но по-късно ще бъде въведена и в другите държави. Apple подчертава, че обновената програма ще действа в ограничен период от време, но не посочва колко дълъг е този период. За различните по-стари модели увеличението на отстъпката е различно, като могат да бъдат сменени дори и моделите iPhone 6 Plus, iPhone 6s и 6s Plus. В официалния уебсайт на Apple са публикувани условията и отстъпките в рамките на програмата trade-in.

Така например, за Phone 7 Plus или iPhone 8 отстъпката достига немалките $300. В програмата не са включени смартфоните iPhone 8 Plus и iPhone X. В списъка го няма и Phone SE.

Предложението е актуално само за айфони в отлично състояние. За участие в програмата трябва да се попълни кратък формуляр за състоянието на устройството, след което телефонът да се изпрати на Apple.

Подобна щедрост от страна на Apple изглежда твърде странно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари