За поддръжката на 5G в iPhone ще трябва да се заплати минимум $1000

3
1427

Според данните, публикувани от аналитика на The Wall Street Journal Том Форте, не всички модели от серията iPhone 12 ще поддържат новите мобилни мрежи от пето поколение. Ако експертът не греши, 5G мрежите няма да се поддържат само от най-опростената модификация, която според появилата се неофициална информация, ще се нарича iPhone 12 mini.

Аналитикът на The Wall Street Journal съобщава,че цените на различните версии на iPhone 12 са следните:

  • iPhone 12 mini – минимум $700
  • iPhone 12 – минимум $1000
  • iPhone 12 Pro – минимум $1100
  • iPhone 12 Pro Max – минимум $1200 или $1300

Това са цените на новите iPhone с най-малко памет. Модификациите с повече вградена памет ще имат по-високи цени.

Вижда се, че за закупуването на новия смартфон на Apple, който да поддържа 5G мобилните мрежи, ще трябва да се дадат не по-малко от $1000. Това не е малко, понеже китайските смартфони с високо качество и поддръжката на мобилните мрежи от пето поколение много бързо поевтиняват и дори има модели с цена малко над $200.

Според изтеклата към днешен ден информация, представянето на новата серия iPhone 12 ще се състои на 13 октомври тази година, а предварителните продажби на мобилните устройства ще стартират на 16 октомври. Засега не е известна датата на стандартните продажби.

Да напомним, че това е неофициална информация, която не е потвърдена от Apple и каква е истината ще разберем по време на презентацията.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари