Златният iPhone от брата на Пабло Ескобар се оказа поредната афера

2
1882

Роберто Ескобар заведе съдебно дело срещу Apple и едновременно с това започнат производството на „златен“ iPhone 11, който е много по-евтин от от оригиналните айфони. Според „производителя“, това е неговият начин за борба с Apple. Първото от тези устройства получи видео блогъра Маркес Браунли, който разобличи новата афера на Ескобар.

Блогърът съобщи, че с него сами са се свързали представителите на компанията Escobar Inc. Те са му казали, че ще му изпратят един от тези смартфони, въпреки че той не е молил за това. Да напомним, че именно Браунли публикува клипа, който разобличи сгъваемия Escobar Fold.

В дървената кутийка освен Escobar Gold 11 Pro са поставени слушалки, зарядно и копие от съдебния иск срещу Apple. И още, „производителят“ твърди, че изкупува повредени iPhone 11 Pro, ремонтира ги и ги позлатява.

Браунли изброи няколко причини, защо не си струва да си имаш работа с Escobar Inc:

  • Производителят създава „евтин“ интерес с помощта на красиви момичета в своите клипове, като едновременно с това използва известни брандове като параван
  • Всичките предлагани от Ескобар мобилни устройства имат подозрително по-ниски цени от оригиналите

Специално се подчертава, че за заплащане могат да се използват само банкови преводи, Western Union или биткойни. При нито един от тези методи не е възможно връщането на парите. Има много голяма вероятност, хората поръчали Escobar Gold 11 Pro да не видят нито телефона, нито парите си.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари