fbpx
5 C
София

Известен блогър от 11 дни се опитва в пряко предаване да удави Samsung Galaxy S21

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Няколко дни след официалната презентация, флагманските смартфони обикновено попадат в ръцете на блогърите, които бързат да подложат мобилните устройства на сложни изпитания, включително и на краш тестове. Не е изключение и новият смартфон Samsung Galaxy S21, но авторът на YouTube канала Photo Owl Time Lapse очевидно се е опитал да бъде по оригинален от всички други. В рамките на неговия твърде необичаен експеримент, мобилният телефон е поставен в голям аквариум с вода, а блогърът продължава да го наблюдава за вече пореден 11-ти ден.

Предаването е директно и допреди няколко часа бе достъпно за всички. Всеки може да види тестването на Samsung Galaxy S21, който е поставен под вода. На екрана на включения смартфон се вижда таймер, който блогърът обнулява на всеки 99 часа. След като новият Galaxy S21 стоя във водата в продължение на 117 часа и 53 минути, на екрана на мобилното устройство се появи предупреждение с текста „Има влага“. Едновременно с това дисплеят временно престана да реагира на докосванията и започнал да стартира различни приложения. Ситуацията се оправи след кликването върху няколко иконки.

По молба на зрителите блогърът провери дали работят говорителите на мобилното устройство. Оказа се, че на тяхната работоспособност влияние е оказало налягането на водата и качеството на възпроизвежданото аудио е далеч от идеала.

Според автора на този странен експеримент, той е искал да провери дали защитата на Samsung Galaxy S21 наистина е от клас IP68. Според този стандарт, смартфонът трябва да остане работоспособен след половинчасово потапяне във вода на дълбочина до 1,5 метра.

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Тра
Тра
9 месеца

Според стандарта, смартфонът трябва да остане работоспособен след половинчасово потапяне във вода на дълбочина до 1,5 метра и за това той го държал 117 часа… и изводът от този експеримент какъв е? Отговаря 234 пъти на стандарта 😉

11я
11я
Отговор на  Тра
9 месеца

Само, че има значение дълбочината. Има едно такова нещо, преподавано в училище и му викат налягане. Потопен на 20 см не е като потопен на метър или 10. Разлика има. Та тоя тест нищо не доказва спрямо стандарта.

Master®
Master®
Отговор на  Тра
9 месеца

13 дена вече, стандарта е покрит няма значение дали е на 20см или 150см понеже 200+ часа на голямо налягане повече от нормалното дори и говорителите да са изпръщели важното е, че устройството функционира

Док
Док
Отговор на  Master®
9 месеца

Физика?
Имахте ли такъв предмет в училище?

Хахах
Хахах
9 месеца

Добре де, а как го зарежда?
прилича ми на леко нагласено това нешо…
едва ли може да изкара 13 дни с активен дисплей без презареждане?

Ivan
Ivan
Отговор на  Хахах
9 месеца

Qi Тесла

Нови ревюта

Подобни новини