Известна е европейската цена на Sony Xperia Е и E Dual

0
13

Миналата седмица Sony официално представи двата нови смартфона Xperia Е и Xperia E Dual. По време на мероприятието, посветено на анонсите, за съжаление, не се спомена нищо за стойността на двете устройства. Въпреки това, прессъобщение на Sony Mobile Germany хвърли светлина върху този въпрос.

Според германските медии, цената на новите смартфони Sony Xperia Е и Xperia E Dual ще бъде съответно 159 и 169 евро. Това е почти толкова, колкото струват моделите Xperia miro с една SIM-карта и dualSIM-смартфонът Samsung Galaxy Ace Duos. И двата апарата ще трябва да се конкурират с Xperia E, защото, освен ценовия диапазон, те притежават също и сходни характеристики. Припомняме, че постъпването в продажба на Sony Xperia E и Xperia E Dual е планирано за първото тримесечие на 2013 г.

Към известните ни вече спецификации на новите продукти можем да добавим, че първият модел ще бъде достъпен в три варианта на корпуса: черен, бял и розов. Xperia E Dual, освен с поддръжката на две SIM-карти, се отличава също и в цветово изпълнение – този смартфон ще се предлага в черен и златист цвят. И двете устройства могат да се похвалят с високо качество на предаване на звука – поддържа се технологията HD Voice, която намалява шума и смущенията, а това позволява общуването практически при всякакви условия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари