Изглежда това е първата реална фотография на iPhone 7

1
110

Днес в китайските социални мрежи бе разпространена фотография, за която се твърди, че е първата реална снимка, а не компютърно изображение на iPhone 7. Дизайнът на новия флагман на Apple е на практика същият като при iPhone 6s, но без пластмасовите вложки за антените.

Според фотографията, новият iPhone от следващо поколение няма да се различава кардинално от своя предшественик. Габаритните размери на корпуса на iPhone 7 са 138,3 х 67,12 милиметра – точно колкото са и при iPhone 6s. Новият iPhone 7 ще има метален корпус със заоблени ръбове, но без характерните добавки. Пазарните експерти считат, че Apple по някакъв друг начин осигурява безпроблемното преминаване на радиосигналите.

На фотографията се виждат още голяма по размер камера и светодиодна фотосветкавица. Разположението на бутоните е същото като при iPhone 6s.

Според изтеклата досега информация, iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще имат по-дълго време на автономна работа. Първият модел ще има акумулаторна батерия с капацитет 1735 mAh, а втория – 2810 mAh. Това е малко повече от iPhone 6s и iPhone 6s, които имат акумулаторни батерии с капацитет съответно 1715 и 2750 mAh. Процесорът в новите флагмани е по-енергоефективен и консумацията на електрическа енергия на целия смартфон също ще спадне.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Изглежда това е първата реална фотография на iPhone 7"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка