Изглежда това е първата реална фотография на iPhone 7

1
13

Днес в китайските социални мрежи бе разпространена фотография, за която се твърди, че е първата реална снимка, а не компютърно изображение на iPhone 7. Дизайнът на новия флагман на Apple е на практика същият като при iPhone 6s, но без пластмасовите вложки за антените.

 

Според фотографията, новият iPhone от следващо поколение няма да се различава кардинално от своя предшественик. Габаритните размери на корпуса на iPhone 7 са 138,3 х 67,12 милиметра – точно колкото са и при iPhone 6s. Новият iPhone 7 ще има метален корпус със заоблени ръбове, но без характерните добавки. Пазарните експерти считат, че Apple по някакъв друг начин осигурява безпроблемното преминаване на радиосигналите.

На фотографията се виждат още голяма по размер камера и светодиодна фотосветкавица. Разположението на бутоните е същото като при iPhone 6s.

 

Според изтеклата досега информация, iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще имат по-дълго време на автономна работа. Първият модел ще има акумулаторна батерия с капацитет 1735 mAh, а втория – 2810 mAh. Това е малко повече от iPhone 6s и iPhone 6s, които имат акумулаторни батерии с капацитет съответно 1715 и 2750 mAh. Процесорът в новите флагмани е по-енергоефективен и консумацията на електрическа енергия на целия смартфон също ще спадне.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
The Owl Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
The Owl
The Owl

Цитат:


Това е малко повече от iPhone 6s и iPhone 6s, които имат акумулаторни батерии с капацитет съответно 1715 и 2750 mAh.


Ахам, интересно 2 еднакви телефона, с 2 коренно различни батерии.