Излезе клип с работещия 6,9-инчов Samsung Galaxy Note20 Ultra

0
3239

Twitter потребителят Twitter jimmyIsPromo неотдавна публикува в уеб пространството няколко снимки на Samsung Galaxy Note20 Ultra, а сега качи и клип, показващ работата на този смартфон.

Видеото демонстрира работещ прототип на Samsung Galaxy Note20 Ultra, показва го от всички страни и дава възможност да се разгледат и най-малките детайли на дизайна. Смартфонът е оборудван с огромен 6,9-инчов дисплей с кадрова честота 120 Hz.

Клипът показва настройките на телефона и по-точно системната информация за мобилното устройство. Можем да видим, че показаният във видеото екземпляр на Galaxy Note20 Ultra е с производствен индекс N986U и работи под управлението на операционната система Android с фирмения потребителски интерфейс One UI 2.5.

След това авторът на клипа сравява Samsung Galaxy Note20 Ultra с миналогодишния Galaxy Note10 Plus. Външният вид на задния панел и на основната камера на новото устройство повече напомня на флагманската серия Galaxy S20 отколкото миналогодишния модел – фотосензорите са поставени в общ голям правоъгълен блок в горния ляв ъгъл. Променена е позицията на слота за стилус и решетката на говорителя. Стилусът е същият по размери – в клипа се вижда как авторът  без проблеми сменя местата на стилусите на Galaxy Note20 Ultra и Galaxy Note10 Plus.

Освен 6,9-инчовия Galaxy Note20 Ultra по време на събитието Galaxy Unpacked се очаква да представи и малко по-малкия Galaxy Note20 с 6,7-инчов екран.

4 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари