Galaxy S8

Samsung Electronics започна разпространяването на нов ъпдейт за Galaxy S8 и S8+. Обновяването включва юлския пач по безопасност и редица полезни нововъведения. Ъпдейтът се разпространява постепенно и първоначално е достъпен само в някои отделни държави.

Според описанието към обновяването, представено от разработчиците, ъпдейтът  за Galaxy S8 повишава стабилността на работа на Bluetooth връзките, минимизира вероятността за прекъсване на връзката и отслабване на сигнала при включването на външни безжични аксесоари към смартфона.

Предложеното обновяване добавя редица подобрения в работата на основаната камера на тези смартфони. Производителят не съобщава конкретните промени и само подчертава, че направени сериозни подобрения, които значително подобряват качеството на снимките.

Samsung Electronics добавя, че двете обновявания се наричат G950FXXS3CRG1 и G955FXXS3CRG1, и са предназначени съответно за смартфоните Galaxy S8 и Galaxy S8+. Към настоящия момент обновяванията са достъпни за потребителите от Бразилия, притежаващи тези смартфони. Ъпдейти получиха и притежателите на тези смартфони, закупени от американския мобилен оператор T-Mobile. В останалите държави обновяванията ще излязат тези дни.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
радо
радо

Имам S8+ , това е един перфектен телефон във всяко едно отношение.