Излезе Windows 10 Mobile Insider Preview 10166

0
23

Microsoft качи новата компилация Windows 10 Mobile Insider Preview build 10166 в бавния цикъл на обновяване. Версията в продължение на две седмици се намираше в бързия цикъл, а сега излезе по-стабилен клон.

 

В новата компилация е наблегнато върху оправянето на грешки и бъгове забелязани в предишната версия номер 10149. Решен е проблемът с въвеждане на PIN-кода при разблокиране на смартфона. Сега при обновяване се показва специален програмен прозорец, който показва процеса на миграция, докато преди в продължение на около 10 минути се показваше само заключен екран и много потребители считаха, че е възникнала повреда.

Премахнат е стария магазин за приложения, а новият електронен магазин вече не е бета. Оправени са проблемите с Windows Store, които пречеха за нормалното инсталиране на програми и тяхното обновяване. Иконата за зареждането на акумулаторните батерии сега има нов и сякаш по-приятен външен вид. Използва се нова анимация за изобразяване на контактите.

Да не забравяме, че пакетът Microsoft Office сега е съставен от универсалните приложения Word, Excel, PowerPoint и OneNote, всички за Windows 10 Mobile.

Появиха се коментари на потребители, инсталирали версия 1066, които споделят, че работата със смартфона става по-удобна, но засега е бавна работата със сензорите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари