Oppo се подготвя за представянето на серията Reno3 на събитие в Китай по-късно този месец. През последните няколко седмици компанията пусна няколко теча за предстоящите устройства от серията Reno3. Тийзърите, заедно с няколко доклада и други изтекли подробности, разкриха ключови подробности за дизайна и спецификациите на Reno3 и Reno3 Pro. Вече имаме потвърждение от Oppo, че Reno3 Pro ще се захранва от чипа Snapdragon 765G и ще идва с батерия с капацитет 4 025 mAh под капака.

И двете устройства ще се отличават с подобен дизайн на гърба, с модул от масивните четири камери, градиентно покритие и минималистично Oppo брандиране. Знаем също, че Reno3 Pro ще разполага с извит дисплей с перфориран отвор, докато обикновеният Redno 3 ще разполага с плосък дисплей с перфорация за предната камера в стил „дъждовна капка“. Oppo също така пусна известна информация за габаритните размери на серията Reno3 като Pro вариантът ще идва с дебелина едва 7,7 мм, докато обикновеният модел, ще е с дебелина 7,9 мм. И най-накрая, имаме доказателства, които предполагат, че обикновеният Reno3 ще се захранва от необявения чип Dimenity 1000L на MediaTek.

Сега изтекли изображения на Reno3 и Reno3 Pro плъзнаха онлайн, което ни даде първия добър поглед върху предстоящите устройства. Известният проникващ лед Вселената сподели на живо изображения на Reno3 Pro, които показват по-голямата премия на двете устройства във цялата си слава. Изображенията потвърждават всичко, което научихме за устройствата досега, включително извития дисплей с перфорирана дупка, настройката на четирите камери и градиентното покритие. Устройството изглежда доста впечатляващо и Ice вселената разкри също, че ще има дисплей с висока скорост на опресняване 90Hz.

Reno3 ала Redmi K20

Що се отнася до Reno3, в китайската социална мрежа Weibo са изплували изображения на живо на устройството, които показват дизайна на задния панел, напомнящ серията Redmi K20 на Xiaomi. Изображенията също потвърждават, че устройството ще има настройка на четворната камера, плосък дисплей с прорез и ще стартира ColorOS 7 на базата на Android 10 при стартиране. Към момента това са всички подробности, които имаме за предстоящите устройства и очакваме да научим повече, когато стартирането се приближава.

По всичко личи, че Oppo са ни замислили интересни устройства с възможно най-смел опит да предоставят интересни спецификации на не толкова висока цена, като внедряват почти всички интересни иновации от света на останалите флагмански смартфони, които видяхме през 2019 г. и с това дават възможност на всеки да се докосне до тях. Що се отнася до ценообразуването обаче, надяваме се да не са чак толкова смели…

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари