Изтекли рендери на кейс дават информация за най-новия смартфон на Honor

0
188

Днес в уеб пространството се появи изображение, което подсказва за предстоящо излизане на нов смартфон на бранда Honor. Това е компютърен рендер на кейса на бъдещ мобилен телефон.

Източник, пожелал да остане анонимен. сподели изображението с интернет изданието FunkyHuawei, което от своя страна публикува рендера. Името на смартфона не е съобщено, но се предполага, че това ще бъде новият Honor 20. FunkyHuawei добавя, че този източник и преди е предоставял надеждна информация за устройствата на Huawei и Honor, като досега не е подавал грешни данни. Така например, два месеца преди излизането на Honor View20, същият източник съвсем точно описа почти всички детайли на основната камера и на дизайна на мобилното устройство. Изданието счита, че представената снимка е легитимна. Изданието обикновено не публикува изтичането на данни от кейсове за смартфони, понеже това е информация на външни производители. Но в този случай във вътрешната страна на кейса се вижда надписа „designed by honor“, а на външната страна е поставено новото лого на Honor, отпечатано във вид на текст с бял цвят.

Ако съдим по броя на възможните камери и вероятното поставяне на скенера за пръстови отпечатъци под екрана на дисплея, можем да кажем, че това устройство наистина е нов флагмански смартфон на бранда Honor. Предишният Honor 10 излезе през месец април 2018 година и е напълно възможно този месец да излезе нов телефон от висок клас. Ако това се окаже Honor 20, то през следващите дни можем да очакваме нова информация за този смартфон. Honor може да ни изненада с ново още по-високо качество на снимките от камерите на новия смартфон. Добавянето на един куп допълнителни сензори едва ли ще предложи нещо изключително, но тази марка доказа, че нейният софтуер е способен да направи чудеса с хардуера на камерата. Остава просто да изчакаме и да видим какви ще бъдат хардуерът и софтуерът на камерата в новия смартфон на Honor.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за