OnePlus е компания, която спечели много почитатели и интерес към себе си заради евтините телефони с добра производителност. Често се случва и предпремиерно да изтича достоверна информация за техните модели. Изглежда, че вече можем да видим какво ще представлява следващият им смартфон – OnePlus 8 Lite.

Той ще е малко по-различен от обичайното. В повечето случаи производителят се опитва да изкара евтини алтернативи на телефоните от висок клас и доста често се получава перфектно. Следващия такъв телефон, който очакваме е OnePlus 8 Pro.

Сега обаче се задава и нещо различно – телефон от среден клас

Изтеклите рендери на устройството стигат до нас благодарение на OnLeaks и 91mobiles. Виждаме, че предната камера е вградена в дисплея с малка дупка в центъра на екрана. Отзад имаме тройна камера в правоъгълна конфигурация.

Все още не е много ясно какви характеристики да очакваме. Знае се, че размерите ще са приблизително 159.2 х 74 х 8.6 милиметра. Размерът на екрана ще е между 6.4 и 6.5 инча.

На външен вид можем да го оприличим на задаващия се Galaxy S11, както и на вече излезлите Samsung телефони – Note 10 Lite и Galaxy A91.

Това не е първият телефон от среден клас на тази компания. През 2015 година бе пуснат One Plus X. Явно вече е дошъл момента за още един такъв експеримент.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Master
Master

It will be successful