Изтекли снимки може би показват първия Mango телефон на Nokia

5
25

„Изтекли” в интернет снимки показват първия смартфон на Nokia с най-новата актуализация – Mango, на мобилната операционна система Wndows Phone 7. Устройството е изцяло touchscreen и без бутони.

Снимката с ниско качество, появила се в няколко интернет сайта, вкл. Slashgear, идентифицира устройството като Nokia 703. Мътен текст на снимката описва спецификациите му – 3,7 инчов дисплей, 8GB капацитет за съхранение на данни, 512MB памет и 5 мегапикселлова камера, която може да заснема видео с резолюция 720p и със скорост 30 кадъра в секунда.

Никъде на снимката не е указано, че телефонът е с Mango. Неотдавнашни публикации в блог на Microsoft съобщават, че Mango е еквивалент на Windows Phone Version 7.5. Наблюдателни блогъри са забелязали, че устройството на снимката е подобно на едно, носещо кодово име Sea Ray, което президентът на Nokia Стефан Елоп е демонстрирал на служителите си във видеозапис с вътрешно фирмено предназначение, който се е появил в унгарския сайт Technet.hu през юни.

В това видео Елоп казва, че Sea Ray е с 8 мегапикселова камера, а не 5 мегапикселова като на модела на неясната снимка на Nokia 703.

Снимката включва също информация „General, 27 November”, което означава, че това би могло да бъде датата, от която ще се появи на пазара.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Naminator_X_
Naminator_X_

Много грозен телефон. Повече бих се радвал на HTC Titan или omega

dinoas
dinoas

Е че ти кво очакваш ,то Нокиа вече е символ за дървена форма и кофти дизаин.Друга е темата че вече и качеството им е под всякаква граница.

macsim29
macsim29

Смях в залата!
И ако с това смятат да започнат и да завоюват американския пазар – мъкааа!

Aquaris
Aquaris

eee браво бре Гоцев, със седмица закъснение направи mirror на енгаджет-а
пак!

macsim29 те каквото и да изкарат ще им е трудно да направят нещо на хамериканския пазар – там е пълно с промити ябълкови мозъци
а иначе това най-вероятно ще е високия среден клас телефони
а аз още чакам да кажат само цената на 9хх(а.к.а sea ray)

felix123
felix123

ИСКАААМ !