Изтекли снимки на кейсове за Note 10 и Note 10 Pro показаха разликата между двата телефона

1
645

Обикновено Samsung пуска по един модел Galaxy Note на година, но слуховете сочат, че тази година ще видим два – Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 Pro. Появиха се снимки на кейсове и протектори за екраните на двата телефона. От тях можем да видим каква ще е разликата между тях.

 

 

 

 

 

 

 

Информацията е споделена от @UniverseIce в Twitter. Първо виждаме, че на гърба на телефона има различен брой сензори.

И при двата телефона компонентите за камерата ще са разположени в горния ляв ъгъл. При кейса на базовата версия има един отвор от дясно на камерата, а при кейса на Pro версията има три отвора.

Кадрите съвпадат с вече излязлата информация, която гласи, че при единия телефон ще имаме три лещи, а при другия – четири. Това остава още два допълнителни отвора при Note 10 Pro. Тепърва ще разберем за какво са те.

По отношение на предната камера, тя ще е идентична и при двата модела.

Освен снимките, @UniverseIce добавя и текст, че няма да има по-добър екран от този на Samsung Galaxy Note 10 във втората половина на 2019-та. Няма информация с какво точно се отличава матрицата, но по традиция Samsung винаги слага страхотни дисплеи на флагманите си.

Има слухове, които сочат, че екранът ще е с резолюция от 1440 на 3040 пиксела, с размери 6.4 инча и 6.8 инча, респективно за 10 и 10 Pro.

На заглавната снимка може да видите и рендери, които съвпадат с тази концепция.

Премиерата е на 7 август.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Самсунг
Самсунг

винаги съм подкрепял самсунг, но последно време всичките им модели са с вертикални камери. погледнати отзад не знам каквъв телефон е- iphone x, xs, huawei p20, p30, samsung a70, a50, свършиха ли се дизайнерите, толкова ли нямат идеи. Apple първи се сетиха да сложат камерата така, следователно другите ги копират.