Изтекли снимки на Galaxy Note 10 разкриха телефон в стил Huawei

9
1500

На големите компании им е трудно да държат своите предстоящи продукти в пълна потайност. Това се случи и с новия Galaxy Note 10 смартфон на Samsung, който трябваше да излезе на 7-ми август, но вече общо взето ни е познат неговият външен вид. Потребителят Ишан Агарвал и сайтът WinFuture получиха достъп до снимки, разкриващи облика на Note 10 устройството заедно с по-големия модел Plus. Както можете да видите, концепцията на Samsung за Infinity-O дисплей е развита допълнително в новия телефон. Сравнително квадратното му тяло има минимална рамка в долната част на предния панел, а предната камера е поставена в малкия отвор в средната на горна част на панела.

Това, което изненадва, е колко много по отношение на дизайна е заел новият Galaxy Note 10 от други компании като Apple и Huawei. Разположението на камерите много напомня на малко по-различен iPhone или Huawei телефон. Очаква се те да са четири (три плюс един ToF сензор отстрани). Освен това типичният дизайн на металният корпус да отразява различни цветове е отличителен знак на много китайски компании, включително Huawei. За сметка на това пък S-Pen стилусът няма да се отличава с фрапантни цветове – според слухове ще имате възможност да изберете телефон с черен или син стилус.

Информация за хардуера засега няма, но може да се каже, че Note 10 ще е добре оборудван. Със сигурност смартфонът ще ползва SoC Qualcomm Snapdragon 855 и Samsung Exynos при някои регионални модели. В помощ ще бъдат цели 8 GB оперативна памет (а може и повече) и ще има голям флаш диск. Според SamMobile, 5G вариантът на телефона ще дебютира с от 256 GB до цял 1 TB дисково пространство. Това със сигурност ще означава и премиум цена, но повече ще разберем на 7-ми август.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
5 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Чича Милча
Чича Милча

Хе хе, то и новия iPhone 11, ще е стил Huawei Mate 20 Pro. Samsung поне ползват по-актуална версия от тази година..:)))

Звездомир
Звездомир

много интересно само с 1 камера отпред,с10плюс с 2 тоя трябваше да е с 3

Криско
Криско

Това са рендерии… Не заблуждавайте хората, след като нямате точна информация. Лузъри…

Pedro
Pedro

Разбира се , дизайна ще е коренно различен нали- овчар!

Кьорав кон
Кьорав кон

Кой идиот ги съчинява тия статии, или я преписахте от някъде? Трябва да си с телескопи на очите, за да видиш, че в днешно време всички телефони изглеждат почти еднакво. Ако приемем, че първообразът на сегашните телефони е айфон, то по-скоро трябвс да напишете, че е в стил айфон. Прехваления ви хуйвей до преди 3-4 години никой не го беше чувал дори. По-скоро техните „телефони“ приличат на самсунг, айфон, сони и другите производители, които са в бранша далеч преди любимите ви китайци!

Pedro
Pedro

Първият iPhone беше пуснат в „далечната“ 2007 така че ,е много по стар от Huawei.
Всичко трябва да върви около първообраза.Ако утре излезе нова ОС или нова марка телефони трябва дружно да я оплюем защото iPhone е „първият“.

Кьорав кон
Кьорав кон

Или не схващаш за какво говоря или си фен на китайците. Ще ти задам въпрос с елементи на математика от 2-ри клас. Обясни за простолюдието как „3“ прилича на „2“,което прилича на „1“? В случая говорим за първообраз, при който има известно развитие през годините, и през което развитие са преминали много от производителите а „любимите ви китайци“ се натресоха на готово и сега изведнъж разбираш ли – бил телефон в техен стил… Те с НИЩО не са допринесли за развитието на моментния дизайн на трлефоните та да се оприличават на техни модели! Но нищо, можеш да пишеш още няколко… Виж още »

Pedro
Pedro

Момченце разсъжденията ти на ниво първи клас как да ги коментирам?Има ясно изразена прилика между новия note 10 и разположението на камерите което е характерно за Huawei.Новия iPhone копира камерите на mate 20 pro .Кое още не ти е ясно ??? Искаш да направят триъгален телефон за да са оригинални??? Имам iPhone отзад пише Мade in China.

Чича Милча
Чича Милча

@Pedro
То друго няма какво да пише. Но от скоро (може би), ще пише Made in India..’). Но все пак ще си е iPhone, наУи?