Изтекли снимки показват разликите между Galaxy Note 10 и Note 10+

12
1907

Остават две седмици до показването на Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+. Повечето информация по отношение на устройствата вече е излязла по един или друг начин. Очакваме телефони с голяма производителност, нови функционалности от рода на тройна или четворна камера, както и екрани с миниатюрни лайсни.

Ще разгледаме няколко снимки на двата телефона един до друг, които изтекоха в Интернет днес. Като цяло Note серията винаги е по-малко продавана от S серията. За първи път ще видим два модела Note в една година, което може да е опит на Samsung да балансира продажбите.

Galaxy Note 10 ще е базовата версия, а Galaxy Note 10+ ще има по-голям екран, някои допълнителни екстри и разбира се по-висока цена. Може да очаквате повече RAM памет, допълнителни сензори за камерата и по-голяма батерия.

На новите снимки можем да разберем колко точно по-голям ще е 10+ от по-малкия си брат. Кадрите се появиха в Slashleaks. Важно е да се отбележи, че това са прототипи, които не работят и пресъздават само външния вид. Базирани са на дизайн файлове, взети от фабрика, която произвежда устройството.

Говори се, че един от допълнителните сензори за камерата е ToF сензор. Той служи за измерване на дистанцията между телефона и обектите, които се снимат.

Ако трябва да избирате между двата варианта, кой ще предпочетете?

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
8 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Илиян
Илиян

Note 3 опаковка с хардуера на 10 , че 10+ трябва да си носиш раница

Георги
Георги

+ пожарогасител

шматка
шматка

шматкаааа ти знаеш ли че самсунг от ноте 7 имат нови машини за сканиране и загряване на бетерийте и още други тестове за да не се повтори тази грешка

Георги
Георги

казах ПОЖАРОГАСИТЕЛ веднага и ако ще летите избягвайте да го носите със себе си

7777
7777

Летял съм с note 8 и нищо не ми стана шматко, даже съм снимал на огромна височина

Георги
Георги

Щото ти е менте ноута 😄

Кьорав кон
Кьорав кон

Не си интересен, по-скоро жалък. Нищо де, като навършиш 23 може и да излезнеш от филма, в който живееш. К продължавай да купуваш боклуците, които ползваш в момента, едва ли може да си позволиш устройство от ноут серията!

Георги
Георги

🤣🤣🤣🤣🤣

Petar
Petar

Господин Даниел Маринов, задаването на въпрос в края на „новините“ ви, не ги прави по-интересни. Ако искате да има дуспути под тях пишете ги по смислено.

vkoshinski
vkoshinski

Георги ,шматкаа ,ползвай си лайняния АйФон и избягвай да коментираш неща за,които не си компетентен…Доколкото виждам реномето на тия рендета Ейпъл спада ежедневно ,какво да говорим повече!?

Георги
Георги

О даа а самсунг са в разцвета си 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Особено след fold-а 🤣🤣🤣

Droid
Droid

Снимките не са реални!
Обективите на задните камери не може да е като телефони от 2000 ната година.