Изтекло в мрежата ръководство показва премиерната дата на iPhone 6

0
25

Повечето потребители не обръщат особено внимание на книжните ръководства, които идват с техния нов смартфон. Разбира се, ако това е първата ви подобна покупка, определено няма по-добро място от това, за да се запознаете с модела, но с течение на времето повечето потребители просто игнорират книжките.

А те, както се оказва, могат да носят доста важна информация.

Ако сте следили премиерите на Apple през последните две години, вероятно сте забелязали, че пусковата дата на съответното устройство винаги е написана или на дисплея на джаджата по време на събитието или в книжното ръководство, което върви с него при покупката.

Ето защо когато по-рано днес в мрежата изтече ръководство на новия iPhone 6, погледите веднага се насочиха към него, за да се спрат на датата вторник, 9 септември, изписана на екрана на апарата.

Също така от пуснатата снимка личи и лека промяна в разположението на хардуерните бутони, макар да не можем да кажем нищо повече. В същото време така посочената дата е ясна индикация за това кога можем да очакваме въпросния анонс, а освен това съвпада и с вече известни спекулации.

От друга страна трябва да отбележим, че досега не сме виждали Apple да публикува инструкциите в черно-бял вариант така, че подобно на всяка предварителна информация, и тази трябва да се възприема с известна доза колебание.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари