Изтекоха концептуални рендери на очаквания Pixel 4 XL

0
288

С разкриването на първото поколение Pixel телефони стана ясно, че Google не се опитва да впечатли с дизайн. Миналогодишният Pixel 3 изглежда идентично с по-стария Pixel 2 XL, докато по-големият брат Pixel 3 XL дебютира с един от най-големите прорези на пазара, около който спокойно могат да се наредят по два реда икони. Сега, след като имаме първите снимки на нестандартния гръб на четвъртото поколение Pixel-и, следват и 360-градусовите рендери. И, изглежда, Pixel 4 XL отново има спорен външен вид.

По това, което виждаме от @onleaks в Twitter, премиум устройството ще се завърне към традиционния преден дизайн на Pixel 3. Това означава плосък екран без дълбоки прорези или други екстремни белези. Отгоре има широко чело за слушалка и фото сензори, а отдолу има по-малка брадичка (където е шината на дисплея). На фона на постиженията на другите производители, премахнали всяка възможна черна лента заради размера на екрана (като OnePlus) този дизайн не е революционен, нито присъщ за настоящите флагмани. Според предишни слухове, отпред новият Pixel 4 XL би трябвало да побира цели пет сензора за снимки. Според новите рендери числото е значително понижено, но да се надяваме, че камерите ще се възползват от новите технологии за 3D сканиране и възможност за отключване с разпознаване на лицето.

Отзад смартфонът наподобява много на концептуалния дизайн на предполагаемия iPhone 11. Квадратната издатина с камерите вече е потвърдена от Google, така че тя непременно ще бъде въведена в новите устройства през есента. Според рендерите, тя ще съдържа две камери (плюс един Time-of-Flight сензор) и светкавица. Тук няма скенер за пръстов отпечатък, което ни навежда на мисълта, че той трябва да е вграден в екрана.

Независимо от дизайна е сигурно, че Google ще вложи много усилия в усъвършенстването на чистия Android на Pixel телефоните, заедно с нови функции като допълнителни жестове и True Tone екран.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари