Изтекоха нови рендери на iPhone SE 2

3
1025

Десетилетието вече започна и за любителите на Apple. Ако трябва да се вярва на слуховете, първата половина на годината ще стартира не само с един, а с два iPad-а и 4,7-инчов iPhone SE 2 насочен към бюджетния сектор, като според някои устройството може да бъде представено и като iPhone 9.

Въпреки че няма да узнаем истинското име на устройството преди старта, вече имаме рендери и 360-градусово видео изтекли от популярния източник на информация от мобилната индустрия @OnLeaks в социалната мрежа Twitter. Източникът има добра репутация.

Очаква се новото устройство да не прилича дори малко на iPhone 11 от 2019 г. Вместо това то ще бъде точно като наследник на 4,7 – инчовия iPhone 8. Размерите, споделени от OnLeaks са приблизително 138, 55 x 67.4 x 7,8 мм (8,6 мм. ако сметнем изпъкналата част на задната камера)., като устройството и по габарити изглежда доста близко до флагмана на Apple от 2017 г.

По-специално, моделът от 2020 е малко по-дебел от този от 2017 г., тъй като има 7,8 мм. ширина вместо 7,3 мм.  OnLeaks предполага, че задното стъкло ще бъде различният фактор между iPhone 8 и новото устройство. Разглеждайки рендерите, можем да предположим, че новият iPhone 9 или iPhone SE 2 ще поддържа безжично зареждане.

По-добра камера и по-добра батерия.

Заедно с подобрения 4,7 – инчов LCD дисплей, без изрезка, смартфонът ще има и Touch ID, усъвършенствана основна камера с един обектив и процесор A13 Bionic от следващо поколение.

 

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кокошка
Кокошка

Cena?
Ese!

Гнуцорел
Гнуцорел

…..няма такива рамки отгоре и от долу. Китайски кучета за по 60 долара са безрамкови. АйШит се завръщат в миналото, и то много успешно….ЕВАЛА!

ITlumpen
ITlumpen

Абсолютно си прав, това че искат да направят бюджетен телефон е ок. Но толкава са алчни искат и от там да извлечат максимална печалба. Че са го орязали от всякъде, дефакто си плащаш за логото и за харуер от преди 8 години…