Изтекоха нови снимки на Google Pixel 4a

0
784

Току-що изтекоха няколко непоказвани до момента изображения на бюджетната версия на флагмана на Google Pixel 4, Pixel 4a.

Според анализатори не след дълго предстои да видим следващият Google Pixel 4a и сега имаме няколко изтекли изображения, които показват какво да очакваме на външен вид от устройството.

Изтеклите снимки се предоставят с любезното съдействие на потребител от форумите на Reddit и за първи път са публикувани в технологичния портал 9to5Google. Към момента не е ясно от къде точно са изтекли тези изображения, затова е добре да ги приемете с обичайната доза скептичност и да не се доверявате напълно.

По снимките изглежда, че предполагаемата визия на устройството напълно съвпада с тази от предишни течове, които сме виждали за модела, което ни кара да се доверим до някаква степен на тези кадри. За смартфоните Google Pixel е характерно да виждаме редица течове месеци преди официалното представяне – изглежда в структурите има наистина надежден и добре прикриващ следите си източник.

Можете да видите перфорирания кръгъл отвор за селфи камерата на предния панел, докато сензорът за пръстови отпечатъци осигурява защитата на устройството, макар че изглежда леко подозрително, предвид факта, че се очакваше Google вече да са преминали основно към сензори вградени в дисплея и лицево сканиране.

Също така изглежда, че е запазен и жакът за слушалки, според тези снимки – нещо, което не се среща в оригиналния Pixel 4. Изглежда устройството ще бъде снабдено само с един сензор на задната камера.

Какво и кога да очакваме?

Когато започна да изтича информация за Google Pixel 4a, по-достъпната и бюджетна версия на оригиналният флагман от Google Pixel 4, мнозина решиха, че тази година компанията ще пропусне по-големия, междинен модел Pixel 4a XL, който би следвало да се яви наследник на Pixel 3a XL. Мотивите според тях бяха, че подобен модел влошава продажбите на останалите устройства и поради това дружеството е решило да се отърве от него като част от маркетинговата си стратегия.

От сега е ясно, че Pixel 4a ще бъде смартфон то среден клас, който е на път, макар че до този момент не сме чули особено много информация за неговите спецификации или параметри.

Обикновено очакваме телефонът да получи официалното си представяне на конференцията за разработчици Google I/O, но тази година шоуто бе отменено във връзка със събитията около коронавируса. Независимо от това, очаквайте Pixel 4a да види бял свят в началото на месец май, което е най-често спекулираното време за представянето му в слуховете. Разбира се, ще ви държим в течение с всякакви нови течове и слухове, които излязат.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари