Вчера бяха публикувани нови „шпионски“ снимки на Blackview BV5900. Според изтеклите снимки може ясно да се види, че това ще е водозащитен телефон с гладки извивки в четирите ъгъла.

При по-детайлен преглед може да се забележи, че близо до екрана рамката стърчи малко повече от екрана, около 1 мм. Но причината за това може да е за подобрена здравина, осигуряваща допълнителна защита на екрана или за друга цел. За момента не е сигурно и няма повече информация. Все пак дебелината на рамката не прави устройството по-малко атрактивно.

Най-интригуващата част е гърба. Преди тези снимки Blackview пусна една публична снимка и заяви, че дизайнът е вдъхновен от космическата капсула, представящ много изискан и футуристичен външен вид.

Сега ясно се виждат от изтеклите снимки емблематичните линии на космическата капсула, които търсят най-добрия баланс между естетика и инженерна изтънченост и двойна задна камера, разположена от горната страна.

Въпреки че BV5900 е удароустойчив телефон, външният му вид е далеч от убийствените функции. Водоустойчив, прахоустойчив и защита при падане са фокусите над, които са се съсредоточили от Blackview. Следете за повече информация, която ще бъде публикувана от Blackview на сайта им.

Платено съобщение

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кольо
Кольо

На моят Hammer Active 2 LTE, гърбът му също е с очертания като „совалка“ и е модел от преди този на Блеквю.
comment image
Е, копието не е пълно, но все пак видът е подобен достатъчно, за да може да се приеме, че има копиране на чужд дизайн.