Вчера бяха публикувани нови „шпионски“ снимки на Blackview BV5900. Според изтеклите снимки може ясно да се види, че това ще е водозащитен телефон с гладки извивки в четирите ъгъла.

При по-детайлен преглед може да се забележи, че близо до екрана рамката стърчи малко повече от екрана, около 1 мм. Но причината за това може да е за подобрена здравина, осигуряваща допълнителна защита на екрана или за друга цел. За момента не е сигурно и няма повече информация. Все пак дебелината на рамката не прави устройството по-малко атрактивно.

Най-интригуващата част е гърба. Преди тези снимки Blackview пусна една публична снимка и заяви, че дизайнът е вдъхновен от космическата капсула, представящ много изискан и футуристичен външен вид.

Сега ясно се виждат от изтеклите снимки емблематичните линии на космическата капсула, които търсят най-добрия баланс между естетика и инженерна изтънченост и двойна задна камера, разположена от горната страна.

Въпреки че BV5900 е удароустойчив телефон, външният му вид е далеч от убийствените функции. Водоустойчив, прахоустойчив и защита при падане са фокусите над, които са се съсредоточили от Blackview. Следете за повече информация, която ще бъде публикувана от Blackview на сайта им.

Платено съобщение

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари