Последните вести сочат, че iPhone 13 серията на Apple ще бъде представена на следващото медийно събитие на компанията – на 14 септември. Трябва да видим четири смартфона – iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Изговори се много за характеристиките и функционалностите им.

Днес ще разгледаме важни детайли като цени, цветове и размери

Най-малкият iPhone е iPhone 13 mini. Най-вероятно ще се появи в шест различни цвята. Според SlashGear това са черен, бял, син, лилав, розов и червен. За да остане цената на устройството възможно най-ниска, това най-вероятно ще е единственият телефон от серията с опция за вътрешната памет от 64GB.

Очаква се с появата му да се изтегли iPhone 12 mini от магазините, което значи, че можем да попаднем на сериозни отстъпки за последния. Целта е това да е единственият модел с такъв размер. Ще има и възможност за 128GB място за съхранение.

Следва iPhone 13, който очакваме в два варианта, с вътрешна памет от 128 и 256 гигабайта. Основната разлика между него и предишния модел е размерът на екрана. А от Apple се очаква да го разграничат от iPhone 13 Pro и с цветове. Чистата версия ще е налична във вече споменатите разцветки.

Pro моделът ще се предлага в черен, сребърен, бронзов и златен цвят. За него се очаква да е наличен в същите варианти за размер на вътрешната памет. Това ще позволи на компанията да издърпа iPhone 13 Pro Max напред, предлагайки възможност за 512GB. Другата му разновидност ще е с 256GB място за съхранение, за да има и една идея по-евтин вариант.

И най-добрите новини са, че от Apple най-вероятно няма да променят стартовите цени на нито един от моделите. Те би трябвало да тръгнат на цените, с които видяхме iPhone 12 серията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
23 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари