Изтекоха подробности за смартфона HTC Runnymede

0
14

В глобалната мрежа се появиха първите данни за спецификациите на смартфона HTC Runnymede, разработен от компанията HTC съвместно с Beats Audio. Става дума за мощен флагман, който ще притежава редица интересни функции.

За момента не са налични фотографии на смартфона HTC Runnymede, но това не го прави по-малко интригуващ. Апаратът ще бъде базиран на едноядрен процесор Qualcomm MSM8255 с тактова честота 1,5 GHz и ще работи под управлението на операционната система Android 2.3.4 Gingerbread, допълнена с потребителския интерфейс Sense 3.5. В корпуса с дебелина по-малка от 10 милиметра производителят е намерил място за 4,7-инчов капацитивен сензорен дисплей с резолюция 480 х 800 пиксела, 8-мегапикселова камера на задния панел, 1,3-мегапикселова фронтална камера, 768 MB RAM, 16 GB флаш памет, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0, GPS приемник, както и за двоен микрофон.

Отделно трябва да се отбележи, че камерата в смартфона HTC Runnymede ще има широкоъгълен обектив с минимална бленда на обектива F/2.2. С нейна помощ може да бъде заснемано видео с резолюция 720p при 60 кадъра в секунда. В допълнение, смартфонът HTC Runnymede може да се похвали с поддръжка на технологиите SRS Surround и Beats, а в доставния комплект на устройството са включени и слушалки Beats.

Очаква се смартфонът HTC Runnymede да се появи в продажба до края на 2011 година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за