Не много отдавна видяхме първите изтекли рендери на предстоящия Samsung Galaxy Note 20, а сега се появи и нова серия предварителни маркетингови изображения, които най-вероятно показват по-авангардния Samsung Galaxy Note 20 Plus.

Споделени от Pigtou, популярен онлайн магазин и портал за телефони и аксесоари, благодарение на източника OnLeaks в социалната мрежа Twitter, който има добре репутация с достоверните си течове на информация, на показаните рендери виждат телефон с 6,9 – инчов извит екран, камера с перфорирана дупка за предната селфи камера и голям масив от сензори за основната камера в горния десен ъгъл на задния панел, на пръв поглед с четири обектива, заедно със светкавица и предполагаме сензор за лазерен автофокус.

Забелязва се тънък панел под екрана, извита задна част и слота за стилуса S Pen в долния ляв ъгъл, като дизайнът и пропорциите много наподобяват конструкцията на миналогодишния Samsung Galaxy Note 10 Plus, но съществената разлика е, че бутоните за захранването и силата на звука са преместени вдясно спрямо лявото им разположение при Note 10 Plus.

Този теч за Smausng Galaxy Note 20 Plus също показва, че смартфонът ще има габаритни размери от 165 x 77.2 x 7.6 mm, което прави Note 20 Plus малко по-дълъг и по-тънък спрямо размерите от 162.3 x 77.2 x 7.9 mm на Note 10 Plus. Освен това прави Note 20 Plus по-тънък от стандартния Galaxy Note 20, за който разбрахме, че ще има дебелина от 8,5 мм. или от 8,8 мм. дебелината на Samsung Galaxy S20 Ultra.

 

Съдейки по изображенията, Samsung Galaxy Note 20 Plus може да бъде много сходен по външен вид и конструкция на S20 Ultra, като двата модела дори ще имат един и същ размер на екрана, ако тази слухова информация се окаже достоверна. Друго сходство откриваме и в конфигурацията на предните и задните камери. Всъщност вече чухме от други предишни слухове, че Samsung Galaxy Note 20 Plus може да има перископна камера, подобно на S20 Ultra. Така че основната разлика между двата смартфона може да бъде просто стилуса на Note 20 Plus.

Разбира се, вероятно ще има някои допълнителни подобрения – казват че модулът на камерата в Note 20 Plus ще има увелича дебелина до 10,7 мм., така че вътре може да бъде скрит сериозен хардуер и няма да се изненадаме, ако видим сериозно подобрение в камерите. Но съдейки по тези течове, разликите няма да са чак толкова големи.

Въпреки, че това е предварителна и неофициална информация, която винаги трябва да приемаме до някаква степен скептично, OnLeaks е уважаван източник на вътрешна информация с голям опит, така че има големи шансове информацията да е достоверна.

3.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари