Изтекоха снимки на предполагаеми чаркове за iPhone 5S и 6

0
24

Френски сайт публикува снимки на електронни части, за които се твърди, че ще се използват при сглобяването на бъдещите смартфони на Apple. Компонентите от двете снимки би трябвало да влязат в употреба за нуждите на моделите iPhone 5S и 6, съобщи Phonearena.com.

Твърди се, че снимките са направени от хора, работещи за някои от производителите на чаркове, които използва компанията на Тим Кук. На снимките се вижда модулът, в който се намира високоговорителят на смартфоните, а за сравнение е показан и същият компонент, използван в актуалния iPhone 5. Няма как да се потвърди дали снимките са истински и информацията трябва да се приеме с едно на ум.

Според Nowhereelse.fr, Apple ще пусне три нови версии на смартфони от серията iPhone през тази година. iPhone 5S ще предложи малки осъвременявания на хардуера, докато следващият го iPhone 6 трябва да съдържа по-значителни промени. Третият модел е по-мистериозен. Той ще се нарича iPhone Math или iPhone + и може да има 4.8-инчов екран, с който да стане основен конкурент на хибридните смартфони с Android от сорта на Samsung GALAXY Note II. Корейското мобилно устройство има екран с диагонал от 5.5 инча и е на границата между таблет и телефон.

Очакванията са първият нов iPhone за годината да излезе по някое време тази пролет. Друг упорит слух, който се върти в пространството, е този за евентуален нискобюджетен телефон на Apple.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари