Изтекоха снимки на HTC с 12MP RAW камера

0
50

Снимки на мобилен телефон HTC с 12 мегапикселлова камера и възможности за заснемане в RAW формат са били обявени от Елдар Муртазин, който е известен с това, че обявява предварително продукти и характеристики.

Тринадесет минутно видео, демонстриращо устройството, е било публикувано в Twitter профила на Муртазин, съобщава DigitalTrends. Муртазин нарича устройството „Mazaa”, което е почти еднакво с HTC Trophy, но с важната добавка на 12 мегапикселова камера, която може да заснема в RAW формат.

12 мегапикселова камера вече е добавена към някои мобилни телефони, напр. Nokia N8, но RAW форматът е създаден за устройства, основното предназначение, на които е да заснемат снимки.

Устройството също така е с Windows Phone 7 „Mango” – най-новата актуализация на мобилната операционна система на Microsoft.

При официалното представяне на Mango миналата седмица, HTC не бе включен в производителите, които ще предлагат последната актуализация на Windows Phone 7. Изпълнителният директор на HTC – Питър Чу, по-късно съобщи, че компанията му също ще предлага мобилни телефони с Mango.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари