Изтекоха снимки на Sony Ericsson Nozomi

0
11

Sony Ericsson съобщиха, че новият им смартфон с кодово име Nozomi ще се появи в началото на следващата година. Устройството вероятно ще бъде представено по време на изложението CES в Лас Вегас и може би ще носи названието Xperia Arc HD. Сега в мрежата изтекоха първите официални снимки на Sony Ericsson Nozomi, които показват, че японският производител отново ще заложи на правилни форми и изчистен дизайн.

От изображенията става ясно, че устройството ще разполага със слот за microSD карти за допълнителна памет като iPhone и Droid RAZR на Motorola. Смартфонът ще разполага с 4,3-инчов дисплей с резолюция 720р и ще бъде задвижван от процесор с честота 1,5GHz, което означава, че Sony Ericsson на определен етап ще представят обновление до Android Ice Cream Sandwich, ако не решат да доставят софтуера заедно с устройството. Оперативаната памет ще бъде от 1GB.

Камерата на Nozomi ще бъде снабдена с 12-мегапикселов сензор и ще разполага с бутон за бърза активация от страни на панела на смартфона. Вградената памет за съхранение ще варира между 16 и 32GB, а устройството е снабдено и с предна камера за видеоразговори, както и HDMI порт Батерията изглежда, няма да позволява самостоятелно премахване, а ще трябва да бъде отстранявана само от оторизирани лица по подобие на тази на iPhone 4G..

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за