Изтекоха техническите характеристики на сгъваемия смартфон Samsung Galaxy Z Flip 3

0
312

Пропускайки второто поколение на Galaxy Z Flip компанията Samsung е готова през следващата година да представи третата итерация на своя сгъваем смартфон.

Тази година Samsung представи Galaxy Z Flip, който е пряк конкурент на Motorola RAZR 2020. Сгъваемият смартфон се оказа много удачно решение, което се продаваше сравнително добре и компанията представи на пазара нова модификация с поддръжката на 5G мобилните мрежи.

Според излязлата днес неофициална информация, Samsung ще пропусне представянето на Galaxy Z Flip 2, като причините са няколко. Първо, именно 5G версията Galaxy Z Flip стана второто поколение на сгъваемия смартфон на Samsung. Второ, компанията иска да запази логиката на излизане на своите мобилни устройства и щом като за следващата година е планирано излизането на Galaxy Z Fold 3, то можем да очакваме и представянето на Galaxy Z Flip 3.

Новият смартфон трябва да се появи на пазара следващото лято, но още сега изтече информация за Galaxy Z Flip 3.

Според тези данни, Galaxy Z Flip 3 ще бъде оборудван с 6,9-инчов екран с по-тесни рамки от предишния модел и с по-малък отвор за предната камера. Кадровата честота на този дисплей ще бъде 120 Hz. Да си припомним, че първият Galaxy Z Flip имаше 6,7-инчов екран с кадрова честота 60 Hz. В новия модел е увеличен и размерът на външния дисплей – от 2,2 на 3,3 инча.

Екраните на новите смартфони ще бъдат защитени с ново ултратънко стъкло на Samsung, което е много по-надеждно от пластмасата, използвана в първото поколение. Увеличен е и капацитетът на батерията от 3300 на 3900 mAh.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари