Изтекоха техническите характеристики на смартфоните OnePlus 7 и 7 Pro

0
434

Две седмици преди официалния анонс на OnePlus 7, както и на флагманската версия Pro, в уеб пространството се появиха подробните характеристики на мобилните устройства. Потвърждават се всички предишни изтичания на вътрешна информация.

Според тези данни, моделът OnePlus 7 ще има 6,2-инчов дисплей с вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Резолюцията е Full HD+, а матрицата е AMOLED. В горната част на екрана ще има малък капкообразен отвор за предната камера. Телефонът ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 855 (5G модем, осем процесорни ядра, графичен ускорител Adreno 640), допълнена с 6 GB оперативна памет. Захранването ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4150 mAh.

Интересно е, че по-старшата версия има по слаба акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh. На за сметка на това оперативната памет е доста – цели 10 GB. Дисплеят е с размер на диагонала 6,64 инча и най-главното – тук няма прорези и отвори. Предната камера е изскачаща, която се появява, само когато ще се прави снимка. Основната камера на това мобилно устройство ще бъде тройна, докато при модела OnePlus 7 тя ще е двойна. Резолюцията на предната камера и при двете мобилни устройства е 48 МР. Поддържа се технология за бързо зареждане на батерията.

Анонсът на смартфоните OnePlus 7 и 7 Pro е обявен за 14-ти май тази година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за